Філе норвежського хека смажене в пивному клярі, картопляні діпи, боніто, соус солений лаймовий айолі,соус йогуртовий халапеньйо з кінзою, пармезан,маринований огірок, лайм.
450 г.
Соус бешамель з корицею,чеддер , моцарелла,рвана яловичина,маринований гриб муер (чорний деревний гриб), боби едамаме, соус з унагі та діжонської гірчиці, кінза, лайм.
600 г.
Campari infused oolong tea, gin, red vermouth
Солодкий, гіркий напій.Все теж Negroni.Проте тут присутня нотка зеленого молочного чаю – легка витончена приторність.Притаманна гіркота злагоджена молочністю.
Bourbon, Campari, red vermouth
Класичиний коктейль варіації Negroni.Злегка різкіший з примєною гірчинкою,яка переплітається з виноградними травами.
Dry vermouth infused raspberry, sour mix, gin, Campari
Коктейль презентує сам себе назвою.Можна і на роботі , під час перерви.Легкий збалансований кисло-солодкий коктейль з малиновим післясмаком та приємною сухістю.
Vodka, triple sec, sour mix, lemon bitter
Міцний,цитрусовий,кисло-солодкий коктейль на горілці.
Вершкова Nice булочка ,підсмажена на вершковому маслі, йогуртовий соус з маринованим халапеньйо та кінзою, PULLED PORK, смажений бекон, джем чорізо, карамелізована цибуля, багато чедеру, томати.
Подаємо з картоплею фрі, та сирним соусом.
500 г.
Булочка підсмажена на вершковому маслі, філе норвежського хека смажене в пивному клярі, чедер, моцарела, солений лаймовий айолі, салат айсберг, соус унагі, боніто, каперси, пармезан.
480гр.