Соус бешамель з корицею, багато моцарели та чедеру, NICE KIMCHI власного приготування, салямі чорізо, грецький йогурт, пластівці чилі, кінза , зелена олія.
610 г.
Стручкова та червона квасоля, гриби шімеджі, маринований цукіні слайсами, печені томати чері, чедер, моцарела.Соус шпинат-базилік, оливкова олія,сік лимону.
600г.
Салямі салсіча піканте, перець папероні, перець маринований чілі, чедер, моцарела.Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
550г.
Тигрова креветка, слайси маринованого цукіні, чедер, моцарела, салат маш маш,біск. Соус шпинат-базилік, оливкова олія,сік лимону.
520г.
Гливи, рікота, гриб портобелло,чедер, моцарела, трюфельна олія, пармезан. Соус бешамель з корицею.
570г.
Соус бешамель з корицею,чеддер , моцарелла,рвана яловичина,маринований гриб муер (чорний деревний гриб), боби едамаме, соус з унагі та діжонської гірчиці, кінза, лайм.
600 г.
Чедер, моцарела, горгонзола,пармезан, бейбі моцарела маринована в ожиновому лікері, ожина, свіжий базилік. Соус бешамель з корицею.
520г.
Соус бешамель з корицею та біск, сир Едам, хурма, слабосолений лосось в соусі Ворчестер, солений лаймовий айолі, каперси, пармезан, базилік, часниковий мед.
500 гр.
Багато салямі папероні, чедер, моцарела, пармезан. Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
520г.
Моцарела, печені томати чері, бейбі моцарела, свіжий базилік, пармезан.Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
525г.
Чедер, моцарела, кріспі бекон,печений часник, свіжий базилік, пластівці чилі, часниковий мед, соус бешамель з корицею.
560г.
Рвана курятина, вялені томати, гранат, часниковий мед, чедер, моцарела,салат маш маш. Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
550г.
Три рази соус, три рази моцарела, чедер.Два рази тісто ферментоване від 24 години. Рвана курятина, вялені томати, гранат, часниковий мед, чедер, моцарела,салат маш маш. Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
over 1 kg.
Три рази соус, три рази моцарела, чедер.Два рази тісто ферментоване від 24 години. Моцарела, печені томати чері, бейбі моцарела, свіжий базилік, пармезан.Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
over 1 kg.
Три рази соус, три рази моцарела, чедер.Два рази тісто ферментоване від 24 години. Багато салямі папероні, чедер, моцарела, пармезан. Соус з томатів пелаті, орегано, базилік, тимян.
over 1 kg.